Mijn verhaal

Wat maakt de granola van super-helt anders?

Tientallen granola’s heb ik de afgelopen jaren bekeken en geproefd. Wat me opvalt is dat de meeste granola’s boordevol havervlokken (persoonlijk niet mijn favoriete smaak), suiker en/of ingewikkelde ingrediënten bevatten. De granola’s van super-helt bevatten een mix van havervlokken en andere voedzame (pseudo)granen zoals; gepofte spelt of gepofte quinoa, gecombineerd met veel noten, zaden, pitten of gedroogde vruchten voor een heeeeeerlijke smaakcombinatie.

Natuurlijke ingrediënten

  • Er worden geen additieven of bewaarmiddelen gebruikt.
  • Geen gebruik van geraffineerde suikers. Er wordt een minimum aan natuurlijke suikers toegevoegd, en dit enkel als smaakmaker.
  • Gebruik van zoveel mogelijk pure onbewerkte grondstoffen.
  • De ingrediëntenlijst is begrijpbare taal voor de meeste consumenten, dus geen ingrediënten die voor de meeste mensen Chinees lijken.

Vers en voedzaam

  • Door mijn jarenlange ervaring als kwaliteitsverantwoordelijke weet ik als geen ander dat droge levensmiddelen (o.a. koeken, chocolade… ja, daar is de chocolade weer) het lekkerst zijn net na bereiding, daarom worden de granola’s van super-helt telkens vers gebakken. Jullie zullen dus iets langer moeten wachten op jullie bestelling.
  • Al de granola’s zijn vezelrijk. Vezels geven sneller en gedurende langere tijd een verzadigd gevoel.

Hoe ben ik op de bedrijfsnaam gekomen?

Achter de naam super-helt zitten meerdere betekenissen. ‘helt’ verwijst naar het Engelse woord health, maar super-helt verwijst ook naar hoe ik me de laatste jaren verschillende keren gevoeld heb. Zoals ik in de video vertel, heeft gezonder eten voor mezelf een positief effect gehad op mijn leven. Ik ging sindsdien meer verantwoordelijkheid over mijn leven nemen en de dingen doen die ik echt wilde doen. Hiervoor moest ik vaak uit mijn comfortzone, en voelde ik me een superheld.

De verpakking

Als je naar de verpakkingen kijkt, zie je op elke verpakking ook een quote staan. Ik had vroeger nogal een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen. Door affirmaties (positieve gedachten over jezelf die je dagelijks herhaald) te gebruiken, ben ik in mezelf gaan geloven en ben ik ervan overtuigd dat je kan bereiken wat je maar wil.  De quotes op de verpakking zijn er niet enkel om mezelf aan deze positieve gedachten te laten herinneren maar ook om JOU dagelijks, tijdens het maken van je ontbijt, een kleine boost van zelfvertrouwen en positivisme mee te geven.

Bekijk al onze granola’s